مجوز های لازمه چیست؟
برای ارتقای سطح کیفی آسانسور هایی که در کشور به فروش می رسند، ضوابطی برای شرکت های دارای پروانه طراحی و مونتاژ آسانسور ، جهت طراحی ، تامین قطعات استاندارد ، نصب و راه اندازی و خدمات پس از فروش (سرویس و نگهداری آسانسور) به اجرا گذاشته می شود. مجوز طراحی و مونتاژ آسانسور شامل اجازه فعالیت در زمینه طراحی ، انجام محاسبات ، تامین قطعات ، نصب و راه اندازی آسانسور در محل ( مونتاژ) و خدمات بعد از فروش (سرویس و نگهداری) می شود.
گواهینامه ها
دریافت مجوز از نهادهای مختلف دولتی، رسمی و قانونی از این جهت حائز اهمیت است که اقدامات شما تحت یک قالب و چارچوب قانونی درآمده و بتوانید از حمایتهای قانونی لازم برخوردار شوید.
گواهی شرکت در دوره آموزشی پله برقی
گواهی نصب و تعمیرات پله برقی یک گواهینامه یا مدرک از سازمان فنی حرفهای است که نشان دهنده توانایی و صلاحیت شخص یا تکنسین در زمینه نصب و تعمیر پلههای برقی است. این مدرک نشان میدهد که فرد دارای دانش و تجربه کافی در اجرای این فعالیتها، رعایت استانداردها و مقررات مرتبط با ایمنی الکتریکی، و توانایی انجام تعمیرات و نگهداری پلههای برقی است.
گواهی شرکت در دوره آموزشی محاسبات آسانسور
گواهی شرکت در دوره آموزشی محاسبات آسانسور به معنای اخذ گواهینامه برای شرکت کردن در دورههای آموزشی مرتبط با طراحی، نصب، و بهرهبرداری از آسانسورها است. این دورهها به منظور آموزش مهندسان، فنیکاران، و کارشناسان حوزه آسانسورها برگزار میشوند. آنها اعطاء میشود.
گواهی شرکت در دوره آموزشی (MRL)
آسانسورهای قدیمی معمولا یک موتورخانه آسانسور در بالاترین نقطه ی چاه و یا پایین ترین نقطه ی چاه برای نصب موتور گیربکس آسانسور و تابلو فرمان ، گاورنر و متعلقات لازم دارند.
عموما در ساختمانهایی که امکان استقرار موتورخانه آسانسور در بالای چاه آسانسور وجود نداشته باشد یا فضای مستقلی جهت استقرار موتور و تابلو فرمان نداشته یا حتی باعث برهم خوردن زیبایی طراحی بنای ساختمان گردد یا در ساختمانهایی که محدودیت ارتفاع داشته باشند و یا اینکه بخواهند آسانسور در پشت بام توقف داشته باشد . در این حالت موتور داخل چاله زیر سقف و تابلو در کنار بالاترین توقف قرار میگیرد . به این نوع اسانسور ها که فاقد موتورخانه هستند آسانسور MRL و یا اسانسور روملس گویند